Asennusohjeita

Alta löydät ohjeet eri tuotteidemme oikeaoppiseen asennukseen. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suosittelemme tutustumaan ohjeisiin ennen ostamasi tuotteen asennusta

Tulostetarrat

Käytetään useimmiten, kun tarvitaan samaan tarraan useampaa väriä tai paljon pientä tekstiä. Tarrat sopivat mainiosti lyhyt- tai pitkäaikaiseen mainontaan tai merkintään. Tilaamasi tarra voi olla haluamasi kokoinen ja muotoinen. Tarra voi olla laminoitu tai laminoimaton. Laminoitu tarra kestää kevyen hankauksen ja UV-valon aiheuttaman rasituksen usean vuoden. Laminoimattoman tarran suositeltava ulkokäyttöikä on noin vuosi. Tarra soveltuu muun muassa ajoneuvoihin, opasteisiin, ikkunoihin, erilaiseen laite ja tuote merkintään ja mainontaan.


Leikkuritarrat

Leikkuritarralla tehdään esimerkiksi irralliset kirjaimet ja numerot. Liimaus tehdään siirtokalvon avulla, joten kirjaimia ei tarvitse yksikerrallaan liimata. Tarra soveltuu muun muassa ajoneuvomerkintöihin, opasteisiin, ikkunoihin ja erilaisiin somistuksiin. Ulkokäyttöiältään jopa 8 vuotta kestävä, erittäin monikäyttöinen  polymeeritarra. Tarra on erittäin ohut ja siinä on pysyvä  liuotinpohjainen akryyliliima. Lukuisat värivaihtoehdot ja korkea kalvon laatu mahdollistavat tarran  käytön monissa eri kohteissa.


Komar tapettien asennusohjeet

Tästä pääset sujuvasti Komar paperitapettien ja tästä kuitutapettien asennusohjeisiin. Mukavia tapetointihetkiä!