Toimitusehdot

 

Tutustu huolellisesti toimitusehtoihimme ennen tilaamista. Tilaamisen yhteydessä toimitusehdot tulee hyväksyä.

 

Hinnat ja tuotteiden tilaaminen

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Tuotteet toimitetaan Postin toimituksina.
Mahdolliset toimituskulut lisätään tilaukseen ja näkyvät tilatessa.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksurajapintana toimii valintasi mukaan joko Klarna checkout tai Paytrail.

 

Klarnalla maksaminen on helppoa ja turvallista

Klarna tarjoaa sinulle aina elämäntilanteeseesi sopivimman maksutavan. Maksa verkkopankkimaksulla tai kortilla heti. Tee maksut myöhemmin joko 30-päivän ilmaisella maksuajalla tai pilkkomalla suuremmat maksut eriin. Shoppailu niin kuin sen kuuluisi olla. Sujuvaa ja turvallista. Lisätietoa saat Klarnan asiakaspalvelusta. Klarnan ostospalvelun ehdot löydät täältä.

Maksuvaihtoehdot Klarnalla:

  • Maksa myöhemmin: Voit maksaa erikseen toimitettavalla laskulla. Maksuehdot löydät täältä.
  • Pilko maksu: Voit maksaa summan osissa.
  • Maksa heti: Voit maksaa ostoksen heti mm. verkkopankilla, korteilla tai Mobile Pay:llä.

Klarnan kertaluonteista maksukorttia koskevan palvelunehdot löydät täältä.

Luottokortit: Visa, Mastercard, American Express

Verkkopankkiasiakkaat: OP, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki, Aktia, POP pankki, Handelsbanken, Oma SP, Ålandsbanken.

 

Paytrail

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa? Miltä kuulostaisi turvallinen ostaminen verkossa ilman toistuvaa kortti- ja muiden tietojen sekä pankkitunnusten syöttämistä? Meillä se on nyt mahdollista! Lisäsimme maksutapavalikoimaamme Paytrail-tilin, joka tekee verkossa ostamisesta helpompaa. Kokeile ihmeessä! Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.
Näin se toimii
1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.
Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!


Toimitus

Tilatessa voit valita toimitustavaksi postin tarjoaman noutopisteen.
Postitamme tuotteet, kun Klarnan maksusuoritus on hyväksytty. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan.
Toimitusaika on normaalisti n. 1–14 päivää. Emme kuitenkaan vastaa pitenevistä toimitusajoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista syistä


Tuotteet loppuneet / jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on päässyt tilapäisesti tai kokonaan loppumaan tai jää jälkitoimitukseen, otamme teihin yhteyttä.


Asiakkaalle personoidut tuotteet

Omalla kuvalla ja/tai tekstillä tehdyissä tuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.


Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuotteet ovat täysin käyttämättömiä, avaamattomia ja uudelleenmyyntiin kelpaavia. Omalla kuvalla ja/tai tekstillä tehdyissä tuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaikki tuotteiden palautukset sovitaan aina etukäteen Ahkera Mehiläinen Oy:n kanssa.
Katso tarkemmat tiedot ja ehdot tuotepalautukset sivulta.


Vaihto toiseen tuotteeseen

Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen tuotteeseen, veloitamme toimitus/käsittelykulut.
Luo tuotevaihdosta palautuspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Vaihdettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön, avaamaton ja uudelleen myyntiin kelpaava. Omalla kuvalla ja/tai tekstillä tehdyissä tuotteissa ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Katso tarkemmat tiedot ja ehdot tuotepalautukset sivulta.


Lunastamattomat tilaukset

Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme asiakkaalta 20 euron kulumaksun laskulla.
Laskun maksamatta jättämisestä seuraa merkintä luottotietoihisi luottohäiriönä.


Tarjoustuotteet / Poistotuotteet

Tarjous– ja poistotuotteita on yleensä vain tietty määrä ja tarjouksilla on umpeutuva voimassaoloaika.


Tuotteiden värit verkkokaupassa

Tuotteiden todelliset värit saattavat erota hieman tietokoneen näytölläsi näkyvästä väristä.
Värisävyt toistuvat eri lailla eri näytöillä ja myös näytön värisävyjen kalibroinnit vaihtelevat.


Virheiden mahdollisuus

Verkkokauppajärjestelmän luonteesta johtuen emme vastaa virheellisistä tilauksista, esimerkiksi väärät tuotteiden tai toimituskulujen hinnat.
Jos havaitsemme että asiakkaan tilaukseen on tullut järjestelmän vuoksi virhe, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilauksen korjaamiseksi ja vahvistamiseksi.
Virheellinen tilaus voidaan peruuttaa yksipuolisesti Ahkera Mehiläinen Oy:n toimesta ja tällöin asiakkaalle palautetaan automaattisesti maksettu summa.
Myös tilauksen peruuttamisesta ilmoitetaan asiakkaalle.


Reklamaatio

Tuotteiden mukana tai tilausvahvistuksen yhteydessä kuluttajalle toimitetaan suomenkieliset työohjeet, joita noudattamalla tapetointi onnistuu hyvin. Edellytämme ohjeisiin tutustumista. Ohjeiden vastainen toiminta, edelleen asentajan luettavaksi antaminen tai noudattamatta jättäminen saattaa johtaa reklamaation hylkäämiseen.

Tuotteessa voi olla virhe. Tavaraa vastaanottaessa varmistu kuljetuspakkauksen kunnosta ja mikäli havaitset ongelman, vaadi siitä merkintä rahdinkuljettajan dokumenttiin. Tutustu tuotteeseen huolellisesti ennen asennusta, jotta huomaat mahdolliset paino- ja värivirheet ennen asennusta. Asentamalla vialliset tuotteet seinään hyväksytään tuotteen laatu, eikä reklamaatio-oikeutta ole.

Mikäli vastaanottamassasi tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Säilytä etiketit lisätilauksia ja mahdollisia reklamaatioita varten. Ensisijaisesti Kuvatapetit.fi toimittaa virheellisten tuotteiden tilalle uudet virheettömät kohtuuajassa ja/tai neuvottelee asian ratkaisusta erikseen. Myös mahdollista yhdessä sovituista reklamaationäytepalautuksista koituneet lähetyskustannukset korvataan.

Reklamaatiotapauksissa vaadimme etiketit ja valokuva/mallipalaa tapetista joista virhe pystytään todentamaan.


Sisällön ja käytön vastuut

Ahkera Mehiläinen Oy ei vastaa tuotteiden teksti- / kuvasisällöistä esimerkiksi omateksti tuotteissa, jotka on vapaasti asiakkaan suunniteltavissa.
Asiakas vastaa tuotteen sisällöstä tilaamassaan omateksti/-kuva tuotteessa. Ahkera Mehiläinen Oy ei myöskään vastaa siitä missä / miten omateksti/-kuva tuotetta on käytetty.


Muuta

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Epäselvyyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.
Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.